Adatvédelem

Adatvédelem, Adatbiztonság

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Sitty-Sutty 68 Kft. (a továbbiakban: "Cég") elkötelezett a felhasználók és ügyfelek személyes adatainak védelme iránt. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatokról, valamint az adatvédelmi szabályzatunkról.

 

Az adatkezelő neve és elérhetőségei

Az adatkezelő neve: Sitty-Sutty 68 Kft.

Székhely: 1119 BUdapest Andor utca 21/c Fsz1

Adószám: 32149795-2-43

E-mail: sittysutty68@gmail.com

 

A személyes adatok gyűjtése és kezelése

A Cég a weboldalán és az ügyfélkapcsolat során különböző személyes adatokat kezel. Az adatok közé tartozhatnak például az ügyfél neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, valamint a látogató weboldalának IP-címe és egyéb hasonló technikai információk.

 

A Cég az adatokat kizárólag azoknak a céloknak megfelelően gyűjti és kezeli, amelyekért azokat a felhasználók és ügyfelek rendelkezésére bocsátották. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok ezt előírják, vagy a felhasználó vagy ügyfél előzetesen hozzájárult az adatok átadásához.

 

Az adatok tárolása és védelme

A Cég megtesz minden szükséges intézkedést az adatok biztonságos tárolása és védelme érdekében, ideértve az adatok jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás vagy károsítás elleni védelmét. Az adatok tárolására szolgáló rendszerekhez csak a Cég által feljogosított személyek férhetnek hozzá.

 

Az érintettek jogai

Az érintetteknek joguk van tájékoztatást kérni a Cég által kezelt személyes adataikról, valamint kérelmezhetik azok helyesbítését, törlését vagy zárolás

!