Autóklíma töltés

Ha megbízható és hatékony autóklíma töltésre van szüksége, akkor mi vagyunk az ideális választás. Cégünk autóklíma szolgáltatásokat nyújt, amelyek között megtalálható a kiszállásos autóklíma töltés Budapest és környékén, vagy az autóklíma töltés Székesfehérvári telephelyünkön.

Kínálunk régi és új gáz töltést, olajozást, belső csőrendszer tisztítást, kompresszor csere lehetőséget, valamint gombátlanítást.

Ha problémája van autóklímájával, ne habozzon hívni minket a 06 30 / 016-5667 telefonszámon. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk az autóklíma problémáját, hogy Ön ne szenvedjen a melegben. Bármilyen kérdése van, bátran keressen minket, szívesen állunk rendelkezésére!

Ha autóklíma töltésre van szüksége Budapest és környékén, akkor ne keressen tovább! Cégünk szolgáltatásával Önnek semmilyen kényelmetlenséggel nem kell szembenéznie. Kiszállunk Önhöz az Ön által megadott időpontban, akár 1 órán belül, hogy helyszínen elvégezzük az autóklima töltést.

 

Fontos tudni, hogy kiszállással csak R134A típusú gázzal tudjuk tölteni az autókat. A töltést automata géppel végezzük, így garantáltan pontos és precíz munkát végzünk. Kiszálláskor kézi digitális órával ellenőrizzük a töltés mennyiségét, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az Ön autója tökéletesen működik majd.

 

Ha bármilyen probléma merül fel a töltés után, ne aggódjon! Cégünk 3 hónap gázviszatöltési garanciát biztosít Önnek. Ha a töltéstől számított 3 hónapon belül elengedi a gázt, akkor mi megkeressük a hibát, és ha szükséges, térítés ellenében megjavítjuk. A javítás során ingyenesen visszatöltjük a klímagázt, így Önnek semmilyen további költséggel nem kell számolnia.

 

Hívjon minket bizalommal a 06-30/016 5667 telefonszámon, és bízza ránk autója klímatöltésének ügyét!

!